Jdi na obsah Jdi na menu
 


PODĚKOVÁNÍ

Především děkujeme všem, kteří dorazili.

Ani to totiž není maličkost, někteří slibovali, ale nedorazili, jiní ani neodpověděli na pozvání... Mrzelo nás to, ale naštěstí se sešla skvělá parta lidí, kteří nám pomohli si den maximálně užít.

 

Další díky všem, kdo nám dali finanční i jiné dary. Část použijeme na svatební cestu, zbytek vložíme do bydlení. Byli jsme moc překvapení, kolik se sešlo peněz, tolik jsme vůbec nečekali.

 

A ještě jedno poděkování, a to za gratulace, které přišly poštou, e-mailem, SMSkami, nebo se objevily v krabici na hvězdárně. Brzy pošleme osobní odpovědi.

 

Evě za nezištnou pomoc při zdobení aut.

fotografovi Davidu Tanečkovi za profesionální práci, vstřícnost a plnění našich (četných) požadavků. Jste člověk na svém místě, doporučujeme Vás všem, koho potkáme. A to jsme ty fotky ještě neviděli :o)

Hance za starost o kuchyni. Jsi neskutečná, vidělas nás poprvé v životě a makalas jak barevná. Velká poklona a ještě větší dík!

nevěstině mamce za pevné nervy. Vydrželas všechno, dokonce i hlasitou hudbu :o) Moc a moc děkuju za azyl poslední tři noci, za vítání hostů, celonedělní pomoc při úklidu, a ještě za mnohem víc.

Fidrovi za plno věcí - zdobení aut, organizaci, pomoc při přesunech, vození věcí, úklidu,...

ženichově mamce a Láďovi za výborný guláš a celodenní práci s ním :o)

Marušce a Honzovi za výzdobu hvězdárny, její odstranění a taky za umožnění fotit se v knihovně. Mau a Honzo, jste obětaví a i když mám zakázáno vás znovu chválit, musím to udělat - málokdo by byl ochotný "zabít" půlku dne přiděláváním balónků, mašliček a ubrusů, a pak ještě místo nacpávání žaludku dřepěl v knihovně. A ta vaše gratulace je nej ;o)

Páje za objevení se v bytě :o) Nachomýtla ses tam ve správný čas a moc mi pomohla při tom největším nerváku.

nevěstině tátovi za nový oblek ;o) Skvěle padnoucí, ale takhle mě napínat až do odjezdu... ;o) A taky díky za pomoc při výzdobě, každá ruka se hodila.

Tereze za veškerou pomoc při závěrečném třídenním maratonu. Bylo to neskutečně psychicky i fyzicky náročné, ale díky tobě mnohem snazší. Odsvědčila jsi to parádně a nepřestanu tvrdit, že lepší svědkyni nikdo nemá ;o)

Tomímovi alias Empéčku za hudbu. Sice jsi nějako zapomněl na (mé oblíbené) Kabáty a dechovku, ale stěžoval si jen jeden člověk ;o) Budiž ti odpuštěno :oP

Vojtovi za bezkonkurenční moderování, které všichni chválí ještě teď. Já věděla, že jsi dobrej, ale že ukočíruješ přes padesát lidí a ještě budeš obsluhovat, to jsem teda nečekala :o)

Zdeňkovi za vaření vajíček dědovi.

Zdendovi za pomoc v předvečer svatby a dobrovolnou obsluhu baru.

Pavlovi, Martině, Jarce, Katce, Lucce, Hynkovi a Vláďovi za dokumentaci našeho dne. Úžasné momentky, díky nim víme, co se dělo, když jsme byli zrovna jinde.

paní Fidranské za druhý dort.

Milanovi, že zvládnul sehnat tu zapomenutou občanku. A tudíž za to, že máme do smrti co vyprávět. Svědka - policajta bez občanky - nemá na svatbě každej ;o)

dědovi za tu štrapáci až na střechu.

Martinovi za obsluhu grilu.

Rudovi (Samovi) za taxikaření. Je to strašně nevděčná činnost, ale tys vydržel až do pěti do rána s úsměvem. Vytrhnul jsi nám obrovský trn z paty!

Mirce Švecové za vynikající tyčinky a nekonečnou horu umytého nádobí.